ТОПФутболЦСКА-София

Ето кой привлича норвежците в ЦСКА

Оказва се, че един от собствениците на ЦСКА Данаил Ганчев има все по-голяма роля в селекцията на „армейците“. Именно неговите контакти са осъществили трансферите на тримата норвежки футболисти.

Както е известно, през лятото на 2022 г. Джонатан Линдсет бе първия трансфер от скандинавската страна, а 6 месеца по-късно пристигна и Тобиас Хайнц. През тази зима към сънародниците си се присъедини и Улаус Скаршем, чийто дебютен гол за тима донесе победата с 2:1 над ЦСКА 1948 в събота.

profittips-the best football tips

Гриша Ганчев заяви, че синът му Данаил движи всичко в ЦСКА. Ганчев-младши е с основна роля в проекта за реконструкция на стадион „Българска армия“, но стои близо и до спортно-техническите и селекционните процеси. През есента той почти не пропускаше тренировка на тима, воден от Нестор Ел Маестро, но в последния месец е разредил посещенията си на базата, като едно от тях е било преди мача с Арда за купата. Той поддържа контакти с няколко мениджърски агенции и има силни връзки в Норвегия и Великобритания, където завърши образованието си.

В същото време функциите на Стойчо Стоилов в селекционния процес са минимизирани. Както е известно, той бе официално освободен от клуба през лятото на 2021 година заедно с Любослав Пенев и Пламен Марков, но продължи да изпълнява съгледваческите си функции. Нито един от трите зимни трансфера обаче не се е осъществил по негово предложение и ролята му в това отношение е все по-малка.

ЦСКА ще продължи да следи изкъсо случващото се в Норвегия и не е изключено през лятото да бъде привлечен пореден футболист от Скандинавския полуостров.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker