Първа лигаФутболЦСКА-София

Ето колко е заплатата на Стипич, получава повече от Амос Юга

Томислав Стипич получава по-голяма заплата от нарочения за гонене заради възнаграждението си. Хърватският специалист взима 40 хиляди евро на месец, твърди „Тема Спорт“.

Хърватинът подписа с ЦСКА на 4-ти юни с договор за 1+1 година. Ако Стипич остане в ЦСКА и през следващия сезон, вече високата му заплата ще се увеличи още повече, според клауза в договора му, съобщава изданието.

profittips-the best football tips

Всеки от помощниците му се разписва под 7000 евро на месец. Ако клубът реши да се раздели с всички споменати, почвайки с треньора, ще трябва да задели над 200 хиляди за неустойка.

На Томислав Стипич, както и на самите шефове, е даден последен шанс – ако тимът не спечели поне 4 точки в следващите два мача с Арда и Ботев Пловдив, в „Борисовата градина“ ще има кардинални промени и на треньорско, и на ръководно ниво, както съобщава друга родна медия – „Блиц“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker