Левски (София)Първа лигаСлавияТОПФутбол

Ето колко ще струват билетите за Славия – Левски, Венци Стефанов не удържа на думата си

Славия обяви, че цената на билетите за най-старото столично дерби срещу Левски ще бъде 20 лева. „Касите на стадион „Александър Шаламанов“ ще отворят врати в деня на мача, 27 септември, в 15:30 часа“, съобщиха от „белия“ клуб.

Публиката на Славия ще има възможност да купува пропуски на касата пред сектор „А“, а за феновете на Левски ще бъдат отворени каси пред секторите „Б“ и „В“.

profittips-the best football tips

Вероятно публиката на „сините“ ще бъде настанена в секторите „В“ и „Г“, въпреки че при последните гостувания на феновете на Левски и ЦСКА-София в сектор „В“ на този стадион, станахме свидетели на грозни прояви на хулиганство. След мачове срещу „грандовете“ на българския футбол, трибуната е в окаяно състояние, а огромен брой от седалките на стадион „Александър Шаламанов“ са счупени.

През април президентът на Славия Венцислав Стефанов направи любопитно изказване по повод последния случай на вандалство от страна на фенове на ЦСКА, когато бяха изпотрошени цели 1300 бели седалки. Тогава той заяви, че билетите за следващите гостувания на ‘сини“ и „червени“ привърженици ще се оценяват на 100 лева.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker