Левски (София)Първа лигаФутбол

Етър пуска голям брой билети за гостуващите фенове на Левски

Етър ще пусне във физическа продажба билетите за домакинството на Левски от 25-ия кръг на Първа лига в сряда (13 март), съобщиха от клуба.

Билетите за предстоящия мач който е в събота (16 март) от 15:15 ч., ще бъдат пуснати в продажба от сряда във фен магазина на „болярите“. Там те ще се продават в сряда, четвъртък и петък от 16:00 до 19:00 ч., като цената им е 15 лв. стандартен билет и 8 лв. за ученици и пенсионери.

profittips-the best football tips

В деня на мача – събота, цената на всички билети е само по 15 лв. Те ще се продават от 10:30 ч. във фен магазина, а от 12:30 ч. – и на касите пред стадиона от северната страна за домакините и от южната – за гостите.

Етър отпуска 3000 пропуска за феновете на Левски, като броят им е ограничен съобразно капацитета на стадион „Ивайло“. Цената на билетите за всички гостуващи фенове е 15 лв., като билетите вече са пуснати в онлайн продажба.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker