Първа лига

Етър се закани да вземе точки от Славия

Отборът на Етър приема като домакин Славия в първия си мач след завръщането в efbet Лига. „Виолетовите“ са готови за битката и амбицирани да вземат точки в юбилейния за тях сезон.

Двубоят е в понеделник с начален час 20:45 ч на стадион „Ивайло“ във Велико Търново. Наставникът на „болярите“ Емануел Луканов анализира подготовката и обяви очаквания си за предстоящия двубой.

profittips-the best football tips

„Подготовката до момента премина много добре, като за мен основният критерий е броят контузени. Ние нямаме нито един контузен футболист. Наказан е само Денислав Ангелов, всички останали играчи са на линия“, сподели той за кадровите проблеми в отбора.

„Ще бъде интересен мач срещу Славия, с добър ментален интензитет. Първи мач от две години за Етър в елита след две години пауза. Вечерен е, дано привлече повече публика на стадион „Ивайло“, защото очакваме горещата подкрепа от нашите фенове. Дано има ентусиазъм и той се задържи и в следващите мачове. Надявам се и отборът ни да се представи подобаващо!“, допълни треньорът.

„Напълно резонно е да вземем точки срещу Славия. Излизаме и играем здраво, ще играем като равен с равен. Не би трябвало да има някакви скрупули или притеснения и да даваме какъвто и да е респект към противника“, завърши Луканов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker