Първа лигаФутболЦСКА 1948

Еуфория в червено! Пълен сектор очаква ЦСКА в „Надежда“

Феновете на ЦСКА изкупиха и допълнителните билети, които им бяха отпуснати за гостуването на Локомотив София в 12-ия кръг на първенството. Мачът на стадион „Локомотив“ в столичния квартал „Надежда“ е в понеделник (16 септември) от 19:45 часа.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба:

Привържениците на ЦСКА за пореден път демонстрираха вярната си подкрепа към любимия клуб, след като 3 дни по-рано изкупиха предварително предоставените билети (общо 1200) за гостуващия сектор на ст. „Локомотив“ в столичния квартал „Надежда“. Двубоят на тима, воден от Александър Томаш, срещу „железничарите“, е в понеделник от 19:45 ч.

profittips-the best football tips

Предвид огромния интерес, по инициатива на ръководството на ЦСКА и след конструктивна комуникация с представителите на Локомотив, бе постигнато споразумение за отпускане на допълнителен брой билети за гостуващия сектор, които също бързо бяха изкупени.

Червените фенове ще могат да заемат местата си на стадиона след 18:15 ч., като влизането ще се извършва през входа на сектор Г. Призоваваме привържениците да влязат на трибуната възможно най-рано, за да се избегнат потенциални струпвания на входа на съоръжението“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker