ТОПФутболЦСКА-София

Жалбоподателят Николай Веселинов: Няма да си оттегля жалбата!

Николай Веселинов, човекът който доби популярност с това, че постоянно пуска жалби и на практика спира строежа на стадион „Българска армия“ говори пред „topsport.bg“.

Той сподели пред колегите: „Вижда се от самолет, че искат да построят нова сграда. Няма да е реконструкция.“  TribunaSofia.bg публикува текста без редакторска намеса:

„Ще преценя дали да си оттегля жалбата. ЦСКА е велик отбор. Бил съм на мача, когато отстрани Ливърпул. Вие бяхте ли роден тогава? Да, осъзнавам, че в този вид стадионът е опасен.

profittips-the best football tips

Няма да нося аз отговорност, ако нещо се случи. Вижда се от самолет, че искат да построят нова сграда. Няма да е реконструкция. Дали ще е в чашката на стадиона или не… Според Вас жалбата не е основателна, според мен е.

Чакам да ми отговорят на стария сигнал. Имам право да сменя от сигнал на жалба. С това интервю Вие показвате, че сте жив човек. С други действия други хора също показват, че са живи. Все пак ще е в Борисовата градина, не между две села този стадион.

Знам, че ще върнат части на Борисовата градина. Проблемът е, че твърдят как ще е реконструкция, а е нов строеж. Вие искате ли това? Нали сте интелигентен човек… Аз се позовавам на това, което съм видял.

profittips-the best football tips

Как така Вие ми публикувате лични данни с идеята да бъдете подстрекател? Трябва да отидете в „Пирогов“, ако мислите, че това е нормално. Държите се като престъпници. Довиждане! Сега след мен ли ще се влачите? Ще се обадя на 112 да Ви задържат. Вече прекалихте… Спрете да ме притеснявате. Като си журналист, та да се качиш на главата ми и да скачаш отгоре… Аз имам характер! Няма да си оттегля жалбата! Какво искате – да ме бият с пръчки по улицата ли? Вървете си по пътя. Нагло издание и нагъл господин!“

„topsport.bg“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker