ДЮШЛокомотив (София)Първа лигаФутбол

„Железничарско дерби“ в петък вечер, кой от Локомотивите ще стигне до гарата си?

Локомотив Пловдив посреща Локомотив София в двубой от 17-ия кръг в Първа Лига. Срещата е днес от 17:30ч. и ще бъде ръководена от Георги Гинчев.

Домакините ще търсят първа победа от шест двубоя насам. Възпитаниците на Александър Томаш не се радват на добри резултати напоследък, което помогна на конкурентите да ги изместят от върха в класирането след силното начало на сезона. В предишния си мач „смърфовете“ спечелиха точка от дербито на Пловдив срещу Ботев на „Колежа“, а Локомотив София изглежда като добър противник за прекъсване на негативната серия със спечелването на трите точки днес.

profittips-the best football tips

От своя страна гостите от София спечелиха преди дни срещу Ботев (Враца) с 2:0, но именно в Пловдив загубиха тежко от „канарчетата“ с 0:6 само преди два кръга. „Червено-черните“ лъкатушат в момента, като редуват слаби мачове с по-силни. Все пак под ръководството на Данило Дончич Локомотив София изглежда като по-боеспособен отбор и задачата на домакините едва ли ще е лесна.

Двата отбора се срещнаха в „Надежда“ още във втория кръг, когато треньор на столичните „железничари“ бе Стойчо Стоев. Тогава пловдивчани си тръгнаха като победители за „Лаута“, след истинско футболно зрелище с 6 гола – победа с 2:4. Какво предстои днес, ще успее ли Локомотив София да измъкне нещо от разколебания Локомотив Пловдив, предстои да разберем тази вечер.

Снимка: TribunaPlovdiv.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker