Левски (София)Първа лигаФутбол

Живко Миланов ще има ключова задача в Левски

Помощник-треньорът на Левски Живко Миланов ще работи индивидуално с левия бек Майкон. По време на първата контрола на „сините“ асистентът на Станислав Генчев на няколко пъти имаше разговор с бразилеца за позиционирането и действието му по терена.

Бившият десен бек и капитан на „сините“ дори привика 24-годишния бранител на почивката, която получиха футболистите, за да се хидратират, за да му даде допълнителни указание за играта му по левия фланг.

При тежките тренировки за физическа подготовка през изминалата седмица бразилецът показа по-слаба кондиция и дори не завърши едно от упражненията, тъй като спортно-техническият щаб прецени да не го пренатоварва, за да не се стигне до контузия.

profittips-the best football tips

„Майкон изпитваше трудности, след като се прибра от Бразилия, заради часовата разлика, не спеше добре. Натоварванията бяха сериозни, имаше сериозни пробреми, но в пос;ледните дни показва, че е адаптиран и дори в мача днес игра много добре“, коментира Станислав Генчев новия ляв краен бранител на Левски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker