Първа лигаТОПЦСКА 1948ЦСКА-София

Жребият е хвърлен! Повторение на миналогодишния финал, ЦСКА ще бъде домакин

Жребият за 1/4 финалите за Купата на България бе изтеглен днес от 11:00 часа в Амфитеатралната зала на Национална футболна база Бояна. Изтегените двойки ще определят полуфиналистите в периода 27-29 февруари 2024 година.

Лудогорец посреща ЦСКА 1948 в повторение на миналогодишния финал. Любопитното е, че двата тима имат да изиграват още два отложени двубоя помежду си, включително и мач за Суперкупата от миналия сезон.

ЦСКА-София ще приеме Арда Кърджали най-вероятно на Националния стадион „Васил Левски“, предвид реконструкцията на „Българска армия“.

profittips-the best football tips

В Трети кръг участват общо 8 отбора, които ще бъдат поставени в една урна при пълен жребий. Отборът изтеглен първи е домакин в срещата.

Право на участие в 1/4-финалите на турнира придобиха тимовете от на Арда Кърджали, Ботев Пловдив, Лудогорец Разград, Пирин Благоевград, Хебър Пазарджик, ЦСКА София, ЦСКА 1948 София, както и Спартак Варна от Втора лига.

Жребият определя 4 двойки отбори, като домакин ще бъде първия изтеглен отбор. Победителят се излъчва в една среща съгласно условията на чл. 19, ал. 1, ал. З, ал. 4 и ал. 5. на Наредбата за първенствата и турнирите на БФС и се класира за полуфиналите на турнира.

Според нормативните документи на БФС, от четвъртфиналната фаза на турнира във всички мачове ще бъде активна системата VAR.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува всички 1/4 финални двойки:

Ботев Пловдив – Спартак Варна

ЦСКА-София – Арда Кърджали

Лудогорец – ЦСКА 1948

Хебър – Пирин

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker