Левски (София)Първа лигаФутбол

Завръщането на играч на Левски се забави

Атакуващият футболист на Левски Фабио Лима продължава възстановяването си и не е ясно кога ще се завърне в игра. Бразилецът лекува травма на мускула в задната част на бедрото на левия крак.

Той получи травмата по време на контролата с Ботев Враца през септемврийската пауза за националните отбори. 27-годишният играч има само 13 минути за Левски от началото на сезона, записани като резерва срещу Локомотив София и срещу Спартак Варна.

profittips-the best football tips

Лима е преследван от поредица от контузии. Бразилецът пристигна на „Герена“ в начолото на годината и започна силно при Николай Костов, вкарвайки три гола, докато съотборникът сънародник Евертон Бала остана на заден план.

Сега ситуацията изглежда огледална. Куршума печели все повече доверие и се превръща в ключова фигура за офанзивната мощ на Левски, докото контузиите измъчват Фабио Лима, което го затруднява допълнително да разгърне потенциала си.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker