Славия

Заги: За да привлечем нов футболист, трябва да е много по-силен от тези, които имаме

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчив разкри плановете на „белите“ за зимната подготовка на отбора.

„Трябва да се подготвим много добре и да стартираме в първенство много по-силно и да имаме много по-добри резултати. Чака ни много работа. Имаме седмица, в която ще работим в София. На 15 януари ще играем на нашия терен срещу Балкан Ботевград и след това отиваме в Турция, където ще изиграем 6 контроли“, сподели той.

profittips-the best football tips

„Надявам се на повече победи в първенството. Ще имаме хора на проби. Иначе момчетата, които имаме, показахме, че могат. Спечелихме точки в мачове, в които не се очакваше. Ще привлечем нови играчи, но не на всяка цена. Трябва да е много по-силен футболист от тези, които имаме“, допълни Загорчич.

profittips-the best football tips

„Работя с тези футболисти. Имам доверие в тях и те в мен. Истината е, че си имаме доверие в съблекалнята и вероятно от това отношение идва възходът“, каза още сръбският специалист на Славия.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker