СлавияТОПФутбол

Загорчич: Направихме една грешка и ни вкараха един късметлийски гол

Треньорът на Славия смята, че тимът му е бил по-добър от съперника си. Той отдава загубата на грешка и късметлийски гол за ЦСКА.

„Днес Славия беше много по-добрият отбор на терена, с много повече голови положения. За съжаление не успяхме да вкараме гол. Направихме една грешка и ни вкараха един късметлийски гол. Гордея се с момчетата. Ние може да се върнем един месец назад да видим какво беше състоянието на тези футболисти. Ще оправим нещата в лагера в Турция. 

profittips-the best football tips

Изиграха страхотен мач. Казах пред всички, че съм много доволен и се гордея с тях. Роберто беше централен нападател в школата на Славия, Галин и Стоев могат да играят на тази позиция. Играхме с трима нападатели, които си сменяха позицията. Това е нещо нормално. Трябва ни един голаджия, който да помогне. Ще видим на полусезона да вземем нещо, което е интересно. Със сигурност ще е по-добре за Славия. 

Искам да виждам това, което видях в двата мача срещу ЦСКА и този с Лудогорец. Отиваме във Варна за трите точки“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker