СлавияФутбол

Загорчич: Не е важно кой ще вкарва головете, а кой печели точките, доволен съм от резултата

Предводителят на Славия Златомир Загорчич остана доволен от равенството срещу Ботев Пловдив 2:2, но не и от представянето на своя отбор. Той сподели, че имало напрежение в състава и отчете липсата на достатъчно агресия в играта на „белите“.


„Много съм доволен от старта с ранен гол. Успяваме да вкарваме първи гол, но после противникът ни изравнява. Днес трябва да сме доволни с този резултат 2:2. Имахме период от 15-20 минути показахме игра след втория гол. Имаше някакво напрежение. Доволен съм от резултата“, сподели Загорчич.

profittips-the best football tips

„Агресията на нашите футболисти не беше на ниво. Агресията на Ботев беше много по-голяма. Там виждам причините за случилото се. Има и такива мачове. Два пъти повеждаме в резултата, но за съжаление не успяваме да го запазим“,каза още сръбският наставник на Славия.

„Това са хора, с които работих дълго време. Имаме си доверие. Момчетата вършат работа, правят това, което им се казва. Не е важно кой ще вкарва головете, а кой печели точките. От Ивайло Марков съм доволен. Суле нямаше толкова време, но мисля, че ще ни подсили от това, което виждам в тренировките.

Задължително трябва да бъдем по-агресивни в следващия мач и да си реализираме по-умно контраатаките. Днес също имахме опити за контраатаки, които завършваха“, коментира той.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker