Първа лигаСлавияФутбол

Загорчич: Не мога да кажа нито една лоша дума срещу момчетата, трябва да сме оптимисти за Европа

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели впечатленията си след победата като гост с 1:0 над Ботев Пловдив в мач от 31-ия кръг на Първа лига.

„Горе-долу се разбрахме преди мача и на полувремето да се раздаваме на 100%, да сме дисциплинирани във фаза защита, което направихме максимално. В последните минути Ботев Пловдив имаше пропуски, това е награда за това, което направихме през 90-те минути“, заяви Златомир Загорчич.

profittips-the best football tips

„Когато успеем да си вкараме головете, значи имаме концентрация. Исак Соле излезе в ситуация, в която можеше да вкара втори гол, много съм доволен от него и със сигурност в следващите мачове ще показва още повече“, сподели той.

„Не мога да кажа нито една лоша дума срещу момчетата. Това е начинът, раздават се максимално. Някой път има спад на концентрация, но и това е нормално. Не можем да държим ниво по-дълго време“, каза още предводителят на „белите“.

„Винаги трябва да сме оптимисти и да мислим в посока класиране за Европа. Ще е тежко, но ще се опираме. Вече мислим за мача с Арда и се надявам да съберем достатъчно точки, след това ще видим какво е положението“, допълни Златомир Загорчич.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker