Първа лигаСлавияФутбол

Загорчич: Не съм доволен от абсолютно нищо, успяхме с късмет да спечелим точка!

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич не остана доволен от представянето на „белите“ при домакинството на Арда (1:1). Столичани стигнаха до точката, благодарение на точно изпълнена дузпа от Иван Минчев, но допуснаха много положения пред своята врата, които не бяха реализирани от гостуващия тим.

„Не съм доволен от абсолютно нищо. Трябва да се радваме много на тази точка. Трябва да си помислим. Казах и в съблекалнята. Не може да действаме по този начин. Можеше Арда да ни водят с 3 или 5 гола първото полувреме. Надявам се следващият мач да излезем по-сериозно, предстои пауза, в която ще отпочинем. Единственият мач, от който не съм доволен, е този днес“.

profittips-the best football tips

„Не влязохме по начина, по който искахме. Нямахме агресия, самочувствие…Да, получихме бързо гола. Нормално е да направиш грешка, но не е да правиш втора, трета, четвърта, пета. Това ме ядосва и притеснява. Играчите трябва да повярват в себе си и дори да получат гол, да вярват в себе си и да продължат да играят футбол. Като се раздаваш и правиш това, което тренираш, то ти се връща. Надявам се резултатите да са по-хубави“.

„Много съм доволен от точката. Това бе един от най-лошите ни мачове до този момент. Успяхме с късмет да вземем точка в този мач. По време на паузата ще опитаме да коригираме грешките, които допускаме. Ще е трудно, имаме много национали, които няма да са тук”, каза още Загорчич пред медиите.

„Щастлив съм за Иван Минчев, че е в националния отбор. Заслужил го с представянето си в Славия. Надявам се, че Илиан Илиев ще бъде доволен от него.

Ще бъде проблем за нас, ако продадем Карл Фабиен, вече продадохме един от голмайсторите си. Имаме достатъчно добри футболисти Възможно е да направим контрола с Раднички Ниш и да играят момчетата от втория отбор, но все още не е на 100 % сигурно“, сподели Златомир Загорчич.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува цялото изказване на Златомир Загорчич:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker