Първа лигаСлавияФутбол

Загорчич: Ние трябваше да си решим съдбата днес

Треньорът на Славия Златомир Загорчич говори след поражението на „белите“ с 0:2 от Крумовград в Коматево. Класирането на столичани в редовния сезон на Първа лига след 30 изиграни кръга ще зависи от крайния резултат на утрешния двубой, между Левски и Берое.

„Направихме една грешка в края на първото полувреме, а след това започнахме хаотично да играем. Получиха се три-четири грешки подред. Даже можеше да получим още един гол. Това е нещо, което ме ядосва много. Говорихме си много по този въпрос в съблекалнята. Трябва да работим върху това нещо и се надявам, че ще успеем да оправим нещата“, .заяви наставникът на столичани.

profittips-the best football tips

„Сигурен съм, че липсваше концентрация в края на полувремето. Първа грешка, която сме направили. Подаването на Светльо на крак на техен футболист. След това малко влизаме в паника и продължаваме един период да играем без дисциплина и оттам се получават тези неща“, анализира той.

„Не мога да съм доволен от мача. Загубихме го. Гледаме всички момчета да играят. Доволен съм от момчетата, които влязоха като резерви. Показаха, че заслужават да играят като титуляри. Мисля, че в съблекалнята няма нито един футболист, който не е започвал като титуляр в един от мачовете. Ядосва ме този спад на концентрация, въпрос е на комуникация на терена, която ни липсва. Говорим за това нещо постоянно. „

„Нашето желание е Левски да спечели, което е нормално. Ние днес трябваше да решим нашата съдба и да сме спокойни. Не успяхме и сега ще трябва да разчитаме на Левски. Няма от какво да се страхуваме. Играем мачовете и играем да ги печелим“, каза още Златомир Загорчич.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker