Първа лигаСлавияФутбол

Загорчич скочи на съдийството: Убиват футбола! Днес беше много срамно!

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира поражението на „белите“ от Крумовград в откриващия кръг. Той бе видимо огорчен от съдийството на Георги Давидов. В края на интервюто сръбският предводител на столичани посочи грешка на отбора като главната причина за загубата.

„Да, направихме една грешка през първото полувреме, при която получихме гола. Последните 15-20 минути на първото полувреме контролирахме ситуацията и можехме да изравни резултата в ситуацията на Тони Тасев. През второто полувреме се опитахме да отбележим гол по всякакъв начин, не успяхме…“, заяви Загорчич.  

„Това, което най-много ме ядосва, е че продължението на мача от 5 минути. Беше много срамно. Второто полувреме активно се игра 15 минути, а може би и по-малко. Не виждам какъв е проблемът да се вдигне добавено време от 10-12 минути. После съдиите обвиняват треньорите защо се псува, дават им картони, наказват се. Кой ще накаже съдиите?“, попита ядосаният треньор на „белите“.  

„Миналият сезон имаше две съдийски грешки, аз бях наказан и ги оправдават съдиите, точно са отсъдили и двама от съдиите бяха наказани за шест месеца.

profittips-the best football tips

„За какво да си говорим сега? За футбол? Айде да има футбол. Първото полувреме имаше динамика в мача. Да, Крумовград отбеляза гол. А какво правим през второто полувреме? Накъса се играта. Съдията позволяваше на Крумовград да си правят, каквото поискат и губиме си време. А искаме да гледаме хубав футбол. По кой начин да го направим?“

„Това са хората, които убиват футбола, ако продължават по този начин. Днес е срамно. Кацаров излизаше от терена при червения картон четири минути и половина. Шест смени. 5 минути добавено време? Да не се заблуждаваме. Искаме да направим нещо. Ако така ще го правим, няма да има проблем“, допълни треньорът на Славия.  

„Хората, които убиват футбола, не позволяват да има динамика, да има футбол. Дават се картони за глупости. Нямам обяснение защо. Търся отговора, но никога няма да го получа. Никога.“

„Имам ситуация от миналия сезон. Обаждат се съдиите пред футболистите да се извини, че той не е свирил дузпа Нормално ли е? Не е нормално. Нека играем и който е по-добър на терена да спечели. Днес Крумовград успя да спечели трите точки. Честито на тях. Ние ще се опитаме да спечелим следващия мач, но начинът на действие на тези съдии – не заслужават да свирят в А група“, заяви той.

„Главната причина за загубата е нашата грешка. Сърдит съм на футболистите за грешката, която допуснахме. Говорихме с футболистите за едно нещо, а се получи друго. Но през второто полувреме, когато се опитахме да изравни резултата, а нямаше игра“, завърши интервюто Загорчич.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker