Първа лигаСлавияФутбол

Загорчич: Това е положението! Ние в Славия сме спокойни

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира поражението с 0:2 от ЦСКА 1948 като гост на стадион „Витоша“ в Бистрица в мач от шестия кръг в Първа Лига.

„Има и такива мачове. Днес ние се опитахме да играем по начина, по който играхме и през миналите мачове. Позволихме си тактически грешки за головете, които допуснахме, можеше да получим и още през второто полувреме, което не ми харесва. Точно върху този въпрос говорихме. Трябва да работим върху това. Гледаме напред и чакаме следващия мач срещу Арда. Ще опитаме да спечелим“, заяви Златомир Загорчич след края на срещата.

profittips-the best football tips

„Не, Славия не заигра чак след втория гол. Опитахме се и през първото полувреме да създадем ситуации, но проблемът ни е, че трудно ги реализираме. Гледаме напред. Мислим позитивно. Това е положението“, каза още той.

„Как се разрешава този проблем? Работа, работа, работа. В Славия сме спокойни. За нас няма лесен мач. Излизаме и ще се опитаме да спечелим“, отговори треньорът на най-стария столичен клуб.

„Рано или късно ще има край на победите. Не трябва да се предаваме. Днес не изиграхме достатъчно силен мач. Ядосва ме, че получихме гол по начина, по който си говорихме в съблекалнята. От друга страна – много изпускаме.

„Не мога да не съм доволен от някои неща, но най-много не съм доволен от защитата на целия отбор. Не действахме като колектив и от там дойдоха проблемите.

Дойдохме за трите точки днес. Опитахме се, но не се получи. Надяваме се, че срещу Арда ще вкараме гол повече“, каза Загорчич на пресконференцията след мача.

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker