СлавияТОПФутбол

Загорчич: Трябваше да контролираме мача, а не да пазим резултата!

Предводителят на Славия Златомир Загорчич коментира равенството на своя тим при гостуването на ЦСКА 1948. Въпреки, че от третата минута бяха с човек повече. „белите“ допуснаха гол в края на мача и не успяха да вземат трите точки.

„Започнахме добре мача. Искаше ми се да продължим така, но просто психиката на футболистите беше различна. Можеше да изиграем по-умно този мач и допуснахме нелеп гол от статично положение. Много, много съм ядосан“, сподели Загорчич.

profittips-the best football tips

„Имахме моменти, в които контролирахме неща, направихме ситуации. Трябва да го правим постоянно, а не да започнем да пазим резултата. Трябваше да правим това, което правихме през първата част и през втората. Последните минути върнахме на Светльо много топки и това ме ядосваше. Това е една от причината. Искаха по лош начин да си запазят резултата“, коментира треньорът на „белите“.

„Искам повече мислене и едно самочувствие. Просто не трябва да крадем време да си мине мача и да спечелим с този гол, който отбелязахме. Искам да играем постоянно, 90 минути, някой пък ще се получи, друг път – не.

Иска ми се да го правим постоянно и само по този начин нещата могат да се оправят. Мисля, че това, което взехме сега в момента са двама човека, които не са физически подготвени добре. Работим по това нещо и след 1-2 седмици ще са готови“, завърши Златомир Загорчич.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker