Първа лигаСлавияФутбол

Загорчич: Целта ни е да развиваме млади футболисти! Галин Иванов и Тони Тасев са в съблекалнята

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич даде пресконференция преди началото на лятната подготовка на „белите“.

„Имаме доста хора, които взеха участие в националните отбори. Седем човека по принцип няма да стартират подготовката с отбора. Светослав Вуцов и Ертан Томбак заминават с нас на лагера. Малките ще имат два дни повече почивка. На 19 ще дойдат на Банско при нас. Имаме трима човека на проби. Говорих си в съблекалнята с тях, ще преценим тези дни дали ще пътуват с нас на лагера. Имаме три дни тренировки и тогава ще говорим дали ще ги вземем с нас“, сподели треньорът на Славия. 

„Водят се разговори с Гьозтепе за преминаването на Исак Соле, но на този етап не са приключили. Най-много от централен нападател ще имаме нужда, евентуално от още един централен защитник и евентуално един халф. Не се притеснявам, дори да не намерим, имаме достатъчно хора в средата на терена. Тони Тасев и Галин Иванов са вътре в съблекалнята. Днес си тренират, което означава, че си остават тук“, каза още Загорчич.

profittips-the best football tips

„Мартин Кушев е тук. Двамата работим достатъчно време заедно. Ще преценим, ако имаме нужда от още един човек, ако се справяме, няма да взимаме друг човек“, отговори той на въпрос дали Дарко Тасевски, който премина в Левски, ще бъде заменен от друг човек. 

„Обстановката в Славия я знаем всички. Ние търсим млади футболисти и се опитваме да ги развиваме. Това ни е целта. Единственото нещо, което търсим е централен нападател. Ако успеем, това нещо ще ни помогне много.“

„Всички гледаме тук в Славия да развиваме млади момчета. Не е малко седем човек в младежките национални гарнитури да играят. Гледаме да развиваме най-много от школата футболистите. Ще правим всичко възможно. Ако успеем евентуално, ако стигнем до евротурнирите. Гледаме да се подготвим по най-добиря начин за това първенство“, добави Загорчич.

„Интереси винаги има. Това са въпроси към шефовете. Винаги има интерес към футболистите на Славия. С това нещо сме свикнали.“

„Всички отбори си търсят най-много млади футболисти. Показва се как трябва да действаме и тук и българският футбол да е това, което беше преди години“, каза още той на пресконференцията на „белите“ преди началото на сезона 
 Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker