НационалиФутбол

Започна извънредният Изпълком, без пресконференция пред медиите

Днес в 12:00 стартира извънредният Изпълком на БФС.

На него се очаква да се обяви официално раздялата с досегашния селекционер на националния отбор на България Младен Кръстаич, както и да се обсъдят варианти за нов специалист, който да поеме родния ни тим. Спряганите имена до момента са три – Илиян Илиев, Димитър Димитров и Станимир Стоилов.

profittips-the best football tips

След края на заседанието обаче от БФС няма да дават пресконференция. Това бе обявено на журналистите, които са пратени на място. Очаква се всички решения, които са взети, след това да бъдат публикувани на официалния сайт на БФС.

Недоволството към футболния сьюз нараства. През изминалия кръг феновете по всички стадиони в България обединиха и с общ глас заявиха, че искат моментално оставките на цялото ръководство на БФС. През ноевмри е планиран масов протест на Националния стадион, по време на евроквалификацията срещу Унгария.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker