Първа лигаФутболЦСКА-София

Заради Лиъм Купър: ЦСКА прави нещо за пръв път от години насам

ЦСКА за първи път от доста години насам предлага фланелка с номер и името на футболист. Еуфорията сред феновете от привличането на Лиъм Купър ще бъде използвана от „армейците“, които пуснаха в продажба тениската от официалния eкип за новия сезон с името му и номер 6.

Тя струва 149.99 лева, докато обикновена тениска без надпис е с цена от 124.99 лв. „Да посрещнем Лиъм Купър подобаващо. Налична в онлайн магазина, а от вторник и във физическия магазин пред стадион „Българска армия“, е официалната фланелка на ЦСКА с името и номера на новия ни защитник.

profittips-the best football tips

Ограничени количества от фланелките ще пристигнат с лично разписана от Купър картичка. Не забравяйте, че 5% от всяка закупена фланелка от първия екип отиват за фондация ЦСКА“, обявиха „армейците“ в социалните мрежи.

Купър взема номера, който до неотдавна носеше новият му съотборник Християн Петров.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker