ТОПФутболЦСКА-София

Заради скандални разкрития Нестор заковава на пейката титуляр в ЦСКА

Един от най-добрите футболисти на ЦСКА от първата половина на есента Тобиас Хайнц ще седне на резервната скамейка за предстоящото във вторник гостуване на Славия, а не е изключено това да се повтори и в дербито с Лудогорец в неделя.

Мярката е продиктувана, от една страна, заради много слабата форма на норвежеца, но от друга – заради сериозните му проблеми с дисциплината. За тях стана известно през уикенда от кореспонденция в профила на лидера на червената агитка Иван Велчев-Кюстендилеца във Фейсбук, в която участие взима и председателят на сдружение „Червени сърца“ Сергей Славчев. „Оня наглец Хайнц даже има наглостта да псува треньора, че го вади от терена!“, написа Славчев.

profittips-the best football tips

Велчев пък разкри за други сериозни залитания на 25-годишния скандинавец в лоша посока: „Хайнц има голям проблем с алкохола и казината. Затова и играе слабо напоследък. А псуването на треньора в нашия отбор може да доведе единствено до ,,сготвяне“ на самия треньор“. На въпрос от друг фен дали това със сигурност е истина, Кюстендилеца отговаря: „Не, ей така си го пиша за разнообразие… Ако искаш, мога да ти изпратя да видиш на какво прилича в 6 сутринта“. Информацията, че Хайнц често може да бъде забелязан в игрални зали за хазарт, бе потвърдена и от източници на „Тема Спорт“, а освен това в различни групи в социалните мрежи и форуми червени фенове също отдавна загатват за нея.

Именно проблемите извън терена са и основна причина за огромния срив в представянето на Хайнц, който в началото на сезона бе най-добрият футболист на ЦСКА, но в последните два месеца е един от най-слабите. И ако досега получаваше почти безусловно доверието и подкрепата на треньора Нестор Ел Маестро, колкото и зле да играе, след като скандалът излезе наяве, това най-вероятно ще се промени. Не е ясно как това ще се отрази и на норвежеца, като той ще седне на пейката във вторник срещу Славия, а опции за негови заместници в средата на терена са Матиас Фаетон, който да бъде върнат в по-задни позиции, както и Станислав Шопов и Емануел Шакич. Много вероятно е халфът да не започне и срещу Лудогорец в неделя.

От кореспонденцията на феновете става ясно, че Хайнц не е единственият футболист с лоша дисциплина в отбора. Споменава се името и на Брадли де Нойер, който още от миналия сезон закъсняваше за тренировки и не спазваше режима. „Да, и Де Нойер пие, за Линдсет не знам дали е така, но Де Нойер ходи редовно пиян на рехабилитации“, пише Велчев за нидерландския ляв бек, който цяла есен се възстановява от операция на коляното.

profittips-the best football tips

„Аз един път раздавах шамари и стана страшен скандал… Трябва клубът да си се намеси. Опитах се да направя така, че да не се раздуха случаят. Никой не направи опит дори да говори с него. Аз не съм пъдар на играчите ни. Отделно ми е супер неприятно, като вършат такива неща и нарушават режима“, гласят други коментари на тартора на „Сектор Г“ в кореспонденцията, която обиколи медиите в събота следобед. До момента от ЦСКА няма реакция относно появилата се информация за Хайнц, а първата негласна такава най-вероятно ще е оставянето му на пейката срещу Славия.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker