Левски (София)Първа лигаФутбол

Защитник на Етър: Ако не бяхме останали аз и тези седем човека, дали Левски щеше да спечели Купата тогава?

Защитникът на Етър Георги Александров говори в предаването „Домът на футбола“ преди предстоящото домакинството срещу родния си клуб – Левски. Бранителят е прекарал 15 години на стадион „Георги Аспарухов“.

„Очакваме да стане един празник. Този град живее за мача с Левски и ЦСКА. Тогава стадионът се пълни, хората се подготвят от две-три седмици. Очакваме от нас да играем футбол. За мен Левски е най-големият отбор в България. Това е сцена за показ. Опитвам се да разделям отношенията ми спрямо Левски и спрямо Етър, защото в живота има две семейства.

profittips-the best football tips

Това, което ти си се родил и това, което ще изградиш. За мен това са двете семейства в моя живот. Чувствам Велико Търново като мой дом. Първият ми е „Герена“. Там съм прекарал 15 години. Няма как да забравя откъде съм тръгнал и колко ми е дал Левски. Ще дам 120% от себе си за Етър. Самата нагласа за мача е една и съща. Няма значение дали ще играем срещу Ботев или Левски“. 

„Беше изключително трудно да се съберем на първа тренировка осем човека и да не знаем дали ще продължим. Със сигурност беше много тежко. Всички останахме заради любовта към Левски. В този сезон Левски спечели Купата. Ако не бяхме останали аз и тези седем човека, дали щеше да се спечели Купата тогава? На Левски не мога да бъда обиден“, разказа той.

„Говорихме с г-н Станимир Стоилов и г-н Цанко Цветанов и преценихме, че за мен на тези години е най-важно да играя. Те ми казаха, че няма да могат да ми дадат игрово време. Казаха, че ще ми помогат с каквото могат, за да отида на място, където да играя и да се чувствам добре. Озовах се тук. Цанко Цветанов направи връзката с ръководството. Единствено мога да съм им благодарен, че ме пратиха тук, защото намерих своя втори дом“. 

profittips-the best football tips

„Самият факт, че излизам да играя за Левски, всеки мач ме прави щастлив. Може би, ако бях останал още шест месеца, за да вдигна Купата, щях да кажа, че нямам недовършена работа. Мечтата ми винаги е била да вдигна трофей с Левски. Може би това е моята недовършена работа. Дали бих се завърнал? Естествено! Кой не би искал да се завърне вкъщи“, заяви бранителят на Етър. 

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker