Левски (София)ТОПФутбол

Защитник на Левски с контузия в глезена

Защитникът на Левски Кристиан Димитров е с болки в глезена. Българският национал е получил лека травма при победата над Арда с 4:0, като бе заменен в 69-ата минута от 17-годишния Виктор Любенов.

Контузията на бранителя обаче не е сериозна и той вчера тренира на пълни обороти при старта на подготовката на тима за гостуването на Хебър в понеделник. Медицинският щаб на столичани следи изкъсо състоянието му.

profittips-the best football tips

Димитров успя да се утвърди в състава на Левски след трудното си начало на „Герена“. Причината бе, че той дойде с нарушен игрови режим от престоя си в ЧФР Клуж и Хайдук Сплит. Постепенно 27-годишният защитник възвърна формата си и в момента си оспорва титулярната позиция в здравословната конкуренция с Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап и Хоакин Фернандес.

През настоящия сезон Димитров изигра 22 двубоя във всички турнири, в които вкара два гола. Вчера той почерпи тима след тренировката за рождения си ден, който отпразнува във вторник.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker