Локомотив (София)

Защитник на Локомотив София пропуска дербито с Левски

Френският краен защитник на Локомотив София Стефан Ламбез ще пропусне домакинството на Левски. Двубоят срещу сините в „Надежда“ е в понеделник от 17:30 часа.

28-годишният бранител получи контузия при загубата на столичните железничари от Локомотив Пловдив с 1:2 на „Лаута“ и тя не му позволи да вземе участие в 1/8-финалния сблъсък със Спартак Варна за Купата на България, който бе загубен от тима му след изпълнение на дузпи.

profittips-the best football tips

Треньорът на червено-черните Данило Дончич няма да рискува Ламбез срещу „сините“, тъй като иска той да бъде напълно възстановен, за да може да го използва пълноценно. От началото на сезона юношата на ПСЖ взе участие в седем мача в първенството и постепенно се пребори за титулярната позиция по десния фланг с Ивайло Найденов.

С проблеми преди мача със Спартак Варна бе и капитанът Красимир Милошев, но той се възстанови и игра срещу соколите. В момента с тима не се готвят националните Валентин Николов, Бубакар Гай и Стив Траоре.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker