Левски (София)Първа лигаФутболЦСКА-София

За или против размяната на кръгове? Георги Иванов-Гонзо не заявил мнението си днес

Апелативната комисия на БФС взе окончателно решение, което не подлежи на обжалване, да се разменят всички мачове от 8. и 12. кръг на родния шампионат. По този начин дербито Левски – ЦСКА ще се изиграе на 19 октомври на Националния стадион пред публика и на двата отбора. Президентът на Футболния съюз Георги Иванов-Гонзо присъства на заседанието, но не е споделил днес своята позиция по казуса, разкри председателят на Апелативната комисия доц. Валери Апостолов.

„Апелативната комисия е независим орган. Президентът Георги Иванов по време на заседанието не изрази собствено мнение. Той бе поканен да присъства на дебата. Той не взе участие в решението на Апелативната комисия, защото напусна след изслушването. Разговорът с клубовете и другите замесени страни протече нормално, без да се излиза от добрия тон.

profittips-the best football tips

По време на заседанията на Апелативната комисия думата се дава от Апелативната комисия и не допускаме участниците да се прекъсват взаимно. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване“, бяха думите на Апостолов на пресконференцията след срещата.

Точно една седмица, на 22 август, президентът на БФС Георги Иванов бе попитан какво мисли за идеята кръгове от първенството да се разменят и тогава отговори категорично пред колегите пт „Дарик Радио“: „Това е несериозно даже да го коментираме!

След края на днешното заседание на Апелативната комисия Георги Иванов не пожела да направи коментар пред журналистите на Базата на БФС в Бояна. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker