Първа лигаСлавияТОПФутбол

За пореден път! Мачът Славия – Лудогорец е отложен по желание на „орлите“

Двубоят от втория кръг на Първа Лига между Славия и Лудогорец няма да се играе по настояване на тима от Разград, който има ангажимент в Шампионската лига през седмицата. Срещата по програма трябваше да се проведе в събота, 27-и юли, от 21:15 часа на стадион „Александър Шаламанов“.

През миналия сезон двата отбора отново имаха мач по програма в първите кръгове на шампионата, а срещата отново бе отложена по същата причина.

„Не мога да ви кажа кога ще е мачът. Тепърва ще се определи дата. Но сега в събота няма да има двубой с Лудогорец“, заяви президентът на Славия пред „Блиц“. Новината бе потвърдена от източник на „Дспорт“ в Лудогорец.

profittips-the best football tips

Разградчани играят срещу Динамо Минск утре, 24-ти юли, от 21:00 часа в мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Седмица по-късно е реваншът – на 31-и юли.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker