Левски (София)ТОПФутбол

Звезда на Левски държи в неведение ръководстовото

Дали Левски ще успее да задържи Андриан Краев с нов дългосрочен договор? Това е въпрос, който вълнува мнозина. Халфът сложи капитанската лента този сезон и държи високо ниво в изявите си. Към национала имаше интерес от доста чуждестранни клубове, но сериозна оферта в офисите на „Герена“, която да удовлетворява ръководството, така и не пристигна.

Поне ни и от тим от по-големите първенства в Западна Европа. Дефанзивният полузащитник е обвързан със сините до края на кампанията. Което означава, че от 1 януари следващата година ще може да води разговори с други клубове, в които след това евентуално да премине като свободен агент.Той дори ще може да сключи и предварителен контракт.

profittips-the best football tips

Краев бе титуляр в реванша за влизане в групите на Лигата на конференциите срещу Айнтрахт. След това той застана и пред медиите. Но не разкри дали ще преподпише контракта си с Левски или пък очаква трансфер.
„Не мога да коментирам. Нямам отговор на това нещо“, каза Андриан. „Разочарованието от отпадането е огромно, но като цяло трябва да се гордеем с нашето представяне в туринра. Не знам какво не ни достигна, може би техният опит и класата си казаха думата. Помечтахме. Едно пропукване ни коства и мача. През останалото време мисля, че се държахме добре. Нормално е в такъв двубой с голяма емоция и залог да има и искри между нас искри. В един момент мисля, че и съдията доста изнерви мача. Целта сега е изцяло да насочим погледи към първенството. Мисля, че можем да се борим за шампионска титла“, заяви националът.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker