Левски (София)ТОПФутбол

Звезда на Левски отказа да преподпише

Звездата на „сините“ Ноа Сонко Сундберг е отказал да удължи договора си с Левски. 27-годишният футболист има споразумение до следващото лято.

Това означава, че през зимата той ще може да води преговори с който си пожелае и след края на сегашната кампания да премине в нов тим като свободен агент.

profittips-the best football tips

Това поставя 26 – кратните шампиони в незавидна ситуация. Ако шефовете не успеят в близко бъдеще да убедят защитника да се обвърже за дълго с клуба, то те ще бъдат принудени да го продадат. Защото ще рискуват да го изпуснат без пари след сезон 2023/24.
Както TribunaSofia.bg първи ви информира, сериозен интерес към бранителя имат от Лудогорец, като за него разградчани предлагат 500 хиляди евро. До края на седмицата шефовете на Левски трябва да вземат решение за отправената им оферта.
С изтичащ контракт в края на кампанията е и националът Андриан Краев. „Сините“ също опитват да сключат ново споразумение с халфа.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker