Левски (София)ТОПФутбол

Звезда на Левски отказа нов договор

Десният бек на Левски Жереми Петрис отказва да удължи споразумението си със „сините“. Както вече стана ясно интерес към французинът имат Лудогорец.

В Разград предлагат на 25-годишния футболист заплата 5 пъти по-голяма от това, което той в момента получава на „Герена“.

profittips-the best football tips

Жереми Петрис е на „Георги Аспарухов“ от около година, като той си спечели място в състава веднага след идването му. Първоначално той имаше контракт за 6 месеца, който скоростно бе удължен до лятото на 2024-а. Трансферният пазар в България е отворен до 7 септември.
Ако не се стигне до негова продажба или той не преподпише договора си, Жереми може да бъде изваден от първия състав. На „Герена“ нерядко са прибягвали до такива методи в близкото и по-далечно минало, когато мажоритарният собственик е бил в клуба.
Петрис лекуваше контузия в бедрото. Той се готвеше на пълни обороти с отбора във вторник миналата седмица. В сряда, на официалната пресконференция на Николай Костов за реванша с Апоел Беер Шева, треньорът обяви, че играчът отпада от двубоя. Интересното е, че преди да се стигне до трансфера на Ноа Сонко Сундберг в Лудогорец, Костов посочи, че централният защитник е с хронична травма…

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker