Левски (София)Първа лигаФутбол

Звезда на „сините“ пропусна мача с Хебър заради квотите

Макар феновете на Левски да се наслаждават на бразилската инвазия в тима, тя вече започва да води до проблеми. Нападателят на „сините“ Рикардиньо трябваше да пропусне двубоя с Хебър именно като част от тези трудности.

Досега тимът се наслаждаваше на факта, че в ЕКТ можеше да ползва едновременно всички играчи извън ЕС. Но в родното първенство нещата не стоят така и на треньора Николай Костов вече му се налага да избира кого да жертва.

profittips-the best football tips

В снощният двубой това беше именно бразилския нападател, който пострада в реванша с Айнтрахт и това допринесе той да бъде избрания. Неговата липса спомогна за това останалите 5-ма без паспорти от ЕС да бъдат на терена.

Ръководството на Левски се опитва да извади български паспорти на Цунами и Уелтън, но засега процедурата се проточва, което ще води до още подобни тежки решения за треньора на тима.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker