ТОПЦСКА-София

Златната резерва на ЦСКА: Ние сме голям клуб, важно е да се преборя за титулярно място

Авторът на първия гол за ЦСКА при успеха с 2:1 над Пирин, на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград, Матиас Фаетон изрази задоволството си от победата. Той асистира и минута по-късно за втория гол на Джонатан Линдсет и се превърна в герой за „червените“.

„Много съм щастлив за себе си и отбора. ЦСКА е голям клуб и трябва да побеждаваме. Играя за отбора. Моите сили са във вкарването на голове и асистенциите. Старая се, искам да вляза в стартовите 11, така че имам още работа за вършене.

profittips-the best football tips

Силните ми страни са в отбелязването на голове и правенето на асистенции. Това е което искам да правя. Не искам много да говоря. Най-важна е победата. Отборът е добър, силен. Опитвам се да давам най-доброто от себе си. България е страхотна държава.

Страхотно е да играя за националния отбор. Пътуванията са големи. Харесвам ЦСКА, който е голям клуб и е важно да вляза в 11-те“, заяви Фаетон. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker