СлавияФутбол

Златомир Загорчич взе нещата в свои ръце

Новият наставник на Славия Златомир Загорчич вчера пое най-стария столичен клуб и вече води подготовката на тима, съобщават от клубния сайт на „белите“.

Негови помощници ще са Дарко Тасевски и Мартин Кушев, a треньор на вратарите ще Радостин Станев. От ръководството на Славия имат намерение най-близко бъдеще да бъде назначен специалист по физическата подготовка на тима.

profittips-the best football tips

Сръбският специалист поема Славия за общо за трети път (2017г., 2021г. и 2023г). Неговите успехи като треньор на най-стария столичен клуб са Купата на България и класирането на тима в челната тройка на първенството.

Тимът на „белите“ продължава подготовката си за предстоящото домакинство срещу новака в efbet Лига – Крумовград. Двубоят е в петък (27 октомври) на стадион „Александър Шаламанов“ от 14:00 часа.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker