Първа лигаСлавияФутболЦСКА-София

Златомир Загорчич: Това е начинът, по който трябва да играем

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели впечатленията си след победата на като гост в столичното дерби срещу Локомотив София с 2:1, дошла след пълен обрат през второто полувреме. Сръбският наставник на „белите’ остана доволен от видяното, а и отрече твърденията, че има вероятност да поеме ЦСКА-София

„Днес изиграхме много добър мач през всички 90 минути. Направихме една нелепа грешка при гола, която противникът успя да използва и да ни вкара с единствения удар към нашата врата. След това, абсолютно през цялото време, контролирахме нещата и беше въпрос само кога ще отбележим гол. Отбелязахме два и спечелихме мача“.

profittips-the best football tips

„Това ми е желание да има такъв отбор и да го правят. Днес и вчера си говорихме много по този въпрос. Каквото е говорено в съблекалнята, всичко бе направено през 90-те минути. И това бе начинът, по който трябва да играем.

Важно е ние какво играем. Като търсим гола, рано или късно ще дойде, ще отбележим. Просто начина, по който играхме днес, търсихме си този гол, успяхме да го вкараме и да спечелим мача“.

„Аз съм напрегнат и сега, много. Честно, такава ми е работата“, отговори лаконично Загорчич на въпрос дали има напрежение между него и Венцеслав Стефанов.

„Няма такова нещо. И аз чета по вестниците какво пишете. Наслаждавам се на това“, заяви Загорчич за информацията, че има вероятност да стане треньор на ЦСКА.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker