ФутболЦСКА 1948

Иван Иванов: Нашият отбор разполага с изключително млади и класни играчи

Дублиращият тим на ЦСКА 1948 записа отлична поредица от 6️ победи във Втора Лига, като в последния кръг разгромиха лидера в класирането Пирин Благоевград с 0:5. Старши треньорът на отбора Иван Иванов даде интервю пред клубната телевизия, в което говори за доброто представяне на „червените“.

„Трябва да съумеем да продължим по-дълго победната серия. Със сигурност ще дойде момент, в който нашата поредица ще бъде прекъсната. Ние се нуждаехме от един-два положителни резултата. Видях израстването в отбора и казах на момчетата,  че от сега ще бъдем много трудни за побеждаване, само ако не се победим сами“, коментира Иванов.

profittips-the best football tips

„Колебливо започнахме откъм резултати. Иначе играта бе добра. Стартирахме с много млади момчета, но в последствие привлякохме Асен Георгиев и стабилизирахме много защитата“, призна той.

„Нашият отбор разполага с изключително млади и класни играчи. Борис Димитров и Кристиян Величков съвсем спокойно могат да получат шанс в първия отбор и да бъдат водещи хора“, каза още младият наставник.

„Залагам на офанзивен стил на игра и за това включването на централните защитници и вратарят са от много важно значение. С привличането и на Алекс Божев също получихме желаната стабилност, което помогна за положителните резултати“, допълни още треньорът на ЦСКА 1948 II.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker