ФутболЦСКА-София

Иван Иванов отказал на ЦСКА

Бившият защитник на ЦСКА и настоящ помощник-треньор на Младен Кръстаич в националния отбор Иван Иванов е отказал две предложения да се присъедини към екипа на стадион „Българска армия“. Иванов, който беше обявен за футболист №1 в България за 2013 година, получи предложение да поеме ръководството на червената детско-юношеска школа, но го отхвърли, защото предпочита да се фокусира върху треньорската дейност.

След това ръководството на ЦСКА му предложи да поеме един от отборите в Академията на клуба, но Иванов отново го отказа. След като прекара няколко години в школата на Славия, Иванов има амбицията да тренира мъжки отбор. През изминалата седмица той пое третодивизионния отбор Чавдар Етрополе.

profittips-the best football tips

ЦСКА активно търси нов ръководител на школата, след като вече повече от година позицията беше вършена временно от Добромир Митов с подкрепата на изпълнителния директор Филип Филипов. Тази ситуация възникна след като португалският треньор Пауло Кардосо напусна клуба без голям шум.
В момента фаворит за поста на ръководител на детско-юношеската школа на „Армията“ е Костадин Ангелов-Лаптопа, бивш треньор на отборите на Севлиево, Ботев Пд, Пирин Бл, Пирин ГД, Оборище Панагюрище, Витоша Бистрица и Янтра. Ангелов, който сам е бивш юноша на ЦСКА не отрече възможността да преговаря с 31-кратните шампиони, но заяви, че ще обяви нещата официално, само ако сделката се осъществи. Костадин Ангелов притежава лиценз „Про“ от Българска треньорска школа и висше образование със степен магистър от НСА „Васил Левски“ със специалност „Спортен мениджмънт“.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker