Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Иван Колев намекна за трансфер в Локомотив София

Старши треньорът на столичния Локомотив сподели мнението си след равенството в „Надежда“ 0:0 срещу ЦСКА 1948. Той загатна за трансфер, но избра да не разкрива повече подробности. Наставникът на столичните „железничари“ похвали своите футболисти за представянето днес.

„Имахме много сериозни кадрови проблеми. Петима футболисти не бяха в групата по различни причини, което наложи да поставим състезатели на неприлични за тях постове. Но те заслужават истинска похвала и адмирации, защото се справиха отлично със задачите, които им бяха поставени“, заяви той.

На въпрос дали ще коментира ситуацията с отменения гол на Симеон Славчев в 88-ата минута, Иван Колев отговори категорично: „Не“.

profittips-the best football tips

„От утре започваме подготовката за следващия мач и ще видим какво е състоянието на момчета. Някои от тях няма как да се възстановят, но се надявам някои да са готови“, коментира треньорът на Локо София за предстоящия мач в петък срещу Ботев Враца.

„Може би утре ще има ново относно селекцията“, сподели Иван Колев.

TribunaSofia.bg публикува видео от интервюто на Иван Колев:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker