Първа лигаСлавияФутбол

Иван Колев: Негативната серия тежеше на футболистите

Старши треньорът на Славия Иван Колев заяви след победата с 1:0 срещу Арда, че серията без победа е тежала на „белите“. Специалистът изрази задоволството си от първия успех, начело на най-стария столичен клуб, откакто се завърна на стадион „Александър Шаламанов“.

„Поздравявам футболистите и щаба ни за раздаването и всеотдайната игра и за отличната организация, която опитаха да спазят. Имаше два фактора, които влияеха на мача днес. От една страна дългата негативна серия и от друга -добрият отбор в добра форма. Успяхме на моменти да надиграем противника. Надявах се футболистите да превъзмогнат неприятната серия от мачове. Играчите тренират сериозно и влагат мисъл в това, което вършат. Серията до момента им тежеше. По-важното е, че те забравиха тези проблеми и си изпълниха задачите си перфектно. 

profittips-the best football tips

Наставникът на Славия сподели своите впечатления за вратаря на „белите“ Светослав Вуцов, който се завърна съвсем скоро след тежка травма в коляното, но отпадна изненадващо от групата за днешния мач.

„След контузията той все още не е готов и решихме да не рискуваме с неговото включване отново”.

“Трябва да работим сериозно, както до момента. Надявам се и съм убеден, че ще бъдем сериозни и в следващите дни, за да използваме добре предстоящата пауза в първенството.“ допълни още Колев.

Снимка: Официална страница на Славия София

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker