Локомотив (София)Първа лигаТОПФутбол

Иван Колев: Не се излиза лесно от такъв резултат! Поздравявам футболистите, че показаха истинско мъжество

Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев говори след равенството на неговия отбор при гостуването на Берое в Стара Загора (0:0).

„Доволен съм от борбеността и себераздаването. Не се излиза лесно от такъв резултат. Поздравявам футболистите, че показаха истинско мъжеството. Резултатът е справедлив, с оглед развитието на мача, защото нямаше почти никакви голови положения пред двете врати“, коментира той.

„Умишлено оставихме Берое да има териториално превъзходство, за да освобождават зони, в които да нахлуват наши бързи футболисти. За съжаление, не успяхме да задържим топката достатъчно дълго, но не забравяйте – днес имахме двама дебютанти на терена, което се отрази. Поздравявам отново футболистите и да си пожелаем ползотворна работа през седмицата“, добави предводителят на столичните „железничари“.

„На първо място ми се иска да подобрим притежанието на топката и контрола в някои ситуации в атака. Липсва ни правилното заставане и правилното разиграване, когато влезем в противниковата половина прибързваме с центриранията, с връщането на топката назад. Има доста неща за подобряване, нека не изпадам сега в подробности“, завърши треньорът на Локомотив Иван Колев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker