Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Иван Колев: Отборът ни не е завършен, опитваме се да решаваме проблеми в движение

Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев говори след загубата от Лудогорец с 0:2 в Разград в мач от деветия кръг в Първа Лига. Столичните „железничари“ се намират в неприятна поредица от пет мача без загуба.

„Липсваше ни класа в атакуващ план. През първото полувреме играхме доста дисциплинирано в защита. Не позволихме на Лудогорец да създаде чисти положения, въпреки че диктуваше играта, бяха повечето време в нашата половина. За съжаление това, което направихме във фаза атака, бе абсолютно недостатъчно и беше изненадващо за мен, тъй като имаше елементарни грешки от водещи играчи“, сподели Иван Колев.

profittips-the best football tips

„Отборът ни изобщо не е завършен. В момента се намира на етап, в който другите отбори бяха преди началото на първенството. Ние сега ги настигаме в това отношение. Знаем, че имаме проблеми, но се опитваме да ги решаваме в движение. На всеки 10 дни имаме по един нов играч, но имаме нужда от тях и затова ги привличаме. Това е основната причина“, призна треньорът на „червено-черните“.

„Задължени сме да се опитаме да спечелим срещу Хебър и Крумовград. Мога да гарантирам, че ще се работи много упорито в тази посока, вече зависи какво ще си заслужим на терена.

Недоумявам някои неща, свързани с въпросите с треньорския пост… я, по-добре да не коментирам. Нямам нищо против да питате, но ако отговоря по съответния начин. би трябвало да засегна някого. Нямам никакво желание да засягам хората, които повдигат въпроси около треньорския пост в Локомотив София. Трябва да се уважаваме взаимно“, завърши Иван Колев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker