Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Иван Колев: Пет пъти излизаме сами срещу вратаря и не реализираме, не мога да си го обясня

„Пет пъти излизаме сами срещу вратаря и не реализираме. Не мога да си го обясня“, бяха първите думи на старши треньора на Локомотив София Иван Колев след нулевото равенство с Хебър в „Надежда“.

„Уважаваме противника, може в момента да са на последното място, но взеха точки от добри отбори

Притеснителното при нас е, че проспахме първото полувреме, особено слабо, бавно, мудно, тромаво и с много грешки играхме в средата на терена, с което провалихме доста атаки, но въпреки това имахме две прекрасни положения. Не мога да си обясня защо не станаха.

Второто полувреме доминирахме напълно и изцяло бяхме в половината на Хебър. Още три пъти излязохме сами срещу вратаря“.

profittips-the best football tips

„Играта ни стана много по-бърза, активна, динамична, по-объркваща за противника. На този етап виждате, че хората, които привлякохме, имат сериозни проблеми с подготовката. Ние използваме официалните мачове, за да подобрим тяхната подготовка.

И да дойдат нови хора, няма да ни бъдат 100-процентово полезни. Трябва да помислим сериозно как да станем по-бързи, динамични особено в средата на терена“, сподели наставникът на Локомотив София.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker