Първа лигаСлавияТОПФутбол

Иван Колев: Реал Мадрид, Барселона, Левски, детска градина, няма значение! Трябва да подхождаме сериозно

Новият старши треньор Иван Колев бе официално представен пред медиите на стадион „Александър Шаламанов“. Вторият му престой, начело на „белите“, ще започне с гостуване на временния лидер Локомотив Пловдив в събота, 23 септември от 17:30ч. В щаба му остават почти всички досегашни специалисти, като единствено асистентът на Хосе Мария Бакеро Жорди Гротескас напуска отбора, заедно с испанеца. На негово място като помощник треньор на Иван Колев ще работи Ангел Славков, който в края на предходния сезон води първия отбор на Славия за няколко мача. Ето какво сподели Иван Колев за евентуалните промени в отбора, за честата смяна на треньори като модерна тенденция и за предстоящите тежки мачове с първия в класирането Локомотив и най-старото столично дерби с Левски идната сряда.

„Не е едно нещото, което трябва да променим. Няколко са. Не е мястото сега да ги изброявам. Може би кондицията ще бъде малко подобрявана. Досега отборът действаше с променена система, сега се връща към старата система. Не е коректно да говорим кой е бил най-големият проблем досега. Ясно е каква е историята, щом се стига до треньорска смяна. Всеки треньор има свои виждания и възгледи. Много е важно как ще излезем от тази ситуация. Проведох трети ден подготовка. Много съм доволен от работата на играчите, демонстрираха голямо желание за работа и тренировки. Това е много сериозна основа, на която да се стъпи“, сподели той.

profittips-the best football tips

„Настроението в съблекалнята вероятно не е било много добро. Когато за първи път се срещнах с футболистите, уточнихме, че настроението има влияние, но не с него идва промяната. Трябва без да мислим къде се намира сега отборът, важно е да се концентрираме в конкретния мач,

По темата за твърде краткото време, което се дава на един треньор да работи, Колев коментира по следния начин:

„Не мога да преценя точно какво се случва. Предполагам, че всеки отбор е поставил задачи пред треньора и ако не се изпълнят, вероятно затова се стига до промени. Работата на треньора е много тежка и оценка за работата му пишат резултатите“, заяви новият наставник на „белите“.

„Не е лъжа, че няма подходящ момент за треньора. Има значение кои са съперниците само от тактическо естество. Ако твоят отбор е добре подготвен, другото няма значение. Важно е да се настроим добре. Противникът е без значение – можем да играем с Реал Мадрид, Барселона, Левски, детска градина, няма значение, трябва да подхождаме максимално сериозно. Уважаваме Локомотив Пловдив. Гледал съм всички мачове от efbet Лига този сезон, не само на Славия, разликата е много малка, играе се много труден футбол, може да не е от високо майсторство, но е много труден. На практика проучвам състава в момента. Сблъсквам се с неща, които не съм знаел, но ще ми трябва време, за да уточняваме какво да правят играчите на терена. Това са играчите и търсим промяна в резултатите, в поведението, в играта. Това е положението“, завърши Иван Колев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker