Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Иван Колев: Селекцията не е приключила! Чакаме още нови футболисти

Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев сподели впечатленията си след последната контрола на неговия тим срещу Монтана, завършила с победа – 1:0. Завърналият се в „Надежда“ специалист сподели, че се търсят нови футболисти на определени позиции.

“Като индивидуално старание и поведение на терена съм доволен, като общ изгледа на отбора – все още не. Това е напълно нормално, защото в предишните мачове играхме с много футболисти в търсене на оптимален състав”, заяви Иван Колев пред „Спортал“.

profittips-the best football tips

“В някои от елементите се подобрихме сериозно, но все още ни чака доста работа. Надявам се до старта на първенството да изчистим грешките, които допускаме”, добави той.

“Селекцията не е приключила, чакаме още нови футболисти. На определени позиции ни трябват хора и вярвам, че ще ги намерим”, заяви предводителят на столичните „железничари“.

“Важното е, че в хода на подготовката не се стигна до трусове в отбора. Следвахме конкретна програма. Някои от футболистите още не играят на максимума на възможностите си”, каза още Иван Колев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker