Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Иван Колев: Трудът ни не се възнагради с повече голове

„Недостатъчно се оказа това, че не вкарахме втори, трети, четвърти и пети гол. Ние имахме толкова положения, че не ги преброих. Голямото ми съжаление е, че трудът не се възнагради с попадения, които трябваше да се вкарат“, сподели старши треньорът на Локомотив София Иван Колев след края на мача срещу Локомотив Пловдив, завършил при равенство – 1:1.

„Не мога да не съм доволен, че ги създадохме. До завършващия удар и пас бяха добре изиграни, което в предишни мачове го нямаше“, каза още той.

„Ние не мислим за липсващите футболисти в предни позиции, а как с наличните да постигнем добри резултати. Работим за начина, по който ще атакуваме и ще изграждаме атаки. По отношение изграждането се получиха добре нещата, в завършването не сме доволни. И играчите съжаляват, но вложиха доста усилия и желание“, коментира Колев.

profittips-the best football tips

„Трябва само да поздравим момчетата за направеното. Предстои кратка почивка за футболистите, след това ще започне наново работата за следващите мачове“, сподели треньорът на столичните „железничари“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker