ТОПФутболЦСКА-София

Иван Турицов: Бяхме изморени, но това е напълно нормално

Капитанът на ЦСКА-София Иван Турицов коментира след първото поражение в контролите от тима на Карабах (0:1).

Турицов сподели, че проверката била много полезна, въпреки загубата. Той започна като титуляр, като в него рикошира топката и отиде при голмайстора, след което шампионите на Азербайджан отбелязаха.

profittips-the best football tips

Ето какво сподели капитанът:

„Получи се добра проверка за нас. Бяхме изморени, но това е напълно нормално. През второто полувреме имахме инциативата. През първото полувреме Карабах имаше повече топката, а ние се опитахме да противодействаме. В Европа и първенството ще има такива мачове, така че това е положителна пороверка. Перферктна работа на лагера до тук. Затова сме тук, за да се подготвим по най-добрия начин“, заяви Турицов.

„Още е доста рано да се каже за адаптацията на новите момчета. Те са тук, за да помогнат на отбора и им пожелавам успех“, заяви ИВан Турицов, запитан какво мисли за новите попълнения в тима на Саша Илич.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker