ТОПФутболЦСКА-София

Иван Турицов: Знаехме силните и слабите страни на Локо, имаме най-добрата защита

Иван Турицов говори след победата над Локо (Пд), категоричен е, че ЦСКА са били по-добрият отбор и заслужено „червените“ си тръгват с трите точки от „Лаута“.

„Дойдохме за победа. Знаехме силните и слабите страни на Локомотив. Мисля, че се справихме добре и заслужихме трите точки. През първото полувреме имахме много чисти положения. Ако бяхме вкарали повече голове щеше да е още по-лесно. 2:0 е коварен резултат, но през втората част държахме високо линията на защитата и успяхме да спечелим срещата.

profittips-the best football tips

Всеки играе за другия, влизаме здраво в единоборствата и не е случайно, че имаме най-добрата защита. Трябваха ни няколко успеха за да тръгне отбора.“ Десният защитник говори и за предстоящото дерби с Левски и връзката му с феновете.
„С Левски очаквам само победа. Надявам се на хубав мач с добър завършек за нас. В ЦСКА се чувствам добре. И днес секторът за гости беше пълен. Аз съм последния човек, който ще тръгне срещу тях и всичко вече е в миналото.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker