Първа лигаФутбол

Ивелин Попов надъхал съотборниците си за успеха над Левски

Капитанът на Ботев Пловдив Ивелин Попов е имал решаваща роля в съблекалнята преди мача с Левски. Именно той е надъхал съотборниците си за победата над бившия му отбор.

„Този мач беше специален за Ивелин Попов. Аз дори не говорих в съблекалнята, а говори той, защото знам какво сърце има. На 36 години, а е първи на тренировка. Като загубим, най-тежко изживява загубата“, разкри след успеха треньорът на жълто- черните Душан Керкез.

profittips-the best football tips

На терена пък Попов бе с основна роля за гола на Вини Трибуле в самия край на двубоя. До момента през сезона плеймейкърът е бил на терена в 9 мача.

Преди време Попов разкри, че е изпратил съобщение на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков, след като спечели купата с Ботев през миналия сезон. Двамата имат стара закачка от времето, когаато халфът игра за последно на „Герена“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker