Първа лигаСлавия

ВИДЕО: Играчите на Славия и Ботев Враца дадоха тон за важна инициатива

Играчите на Славия и Ботев Враца излязоха с тениски с мото „Твоето здраве е твоята отговорност“. Както е известно, Българският футболен съюз, Българската професионална футболна лига и клубовете от Първа професионална лига се включват в информационната кампания за рака на простата.

Целта на кампанията е да се повиши информираността на обществото по отношение на рака на простатата, възможностите за диагностика и съвременно лечение, както и да се привлече общественото внимание към проблемите на пациентите, страдащи от това заболяване.

profittips-the best football tips

Чрез мотото „Твоето здраве е твоя отговорност“ се поставя акцент върху личната отговорност на всеки мъж за собственото му здраве. Специалистите съветват мъжете над 50 години да преминават всяка година през профилактичен преглед с изследване на маркер в кръвта, като напомнят, че веднъж на 2 години това изследване се поема от НЗОК.

От този 17-и кръг футболистите на всички отбори в efbet Лига ще излизат на терена с тениски на кампанията.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker